perjantai 30. maaliskuuta 2018

Maaliskuun palkintopläjäys

Helmikuussa lupasin ryhdistäytyä laatuarvosteluiden kanssa ja niin todella tein! Minulta oli hevosia mukana ponikantakirjan ja rotu-, esteratsastus- ja kenttäratsastuslaatuarvosteluiden maaliskuun tilaisuuksissa. Hyvä minä!

Ponikantakirjan maaliskuun tilaisuudessa odotti oikea jymy-yllätys: What the Hell MPB ja Dirty Daydream MPB, jotka molemmat metsästivät ktk-kelpoisuutta kauan sekä NJ:n että VSN:n puolella, palkittiin ykköspalkinnoilla! Ostoponit Vinhan Challex ja Malissa Dael saivat kakkoset. Pettymyksekseni suosikkini Kleopatra MPB sai vain kolmosen odottamani kakkospalkinnon sijaan.

ERJL:n tilaisuudessa minulta oli mukana kuusi hyvinvalmisteltua hevosta, joten komea palkintorivi sieltä tulikin. Juksulan Czarina ox, Juksulan Elena ox, Ganymedex Jux ja Lord Jackson Jux palkittiin kaikki ensimmäisellä palkinnolla, kuten myös kolmospalkintoaan korottamassa ollut Blue-eyed Misty MPB. Panda Mania ylsi hienosti kakkospalkinnolle.

KERJL:n tilaisuudessa oli minulta mukana Juksulan Czarina ox, Juksulan Elena ox ja Lord Jackson Jux, joista arabitammat palkittiin toisella palkinnolla ja Jake kolmosella.

Maaliskuussa järjestettiin myös pitkästä aikaa welshien rotulaatuarvostelun tilaisuus, jonne tuomarina (ja tilaisuuden vastuuhenkilönä) vein viisi ponia. Winningmood MPB, Raw Coffee MPB, Storyteller MPB, Kleeves MPB ja Sneaky Squeky MPB ovat kaikki Moanan "pikakasvatteja". Raipe palkittiin toisella palkinnolla, muut neljä saivat kolmoset. Olen oikein tyytyväinen oripoikien palkintosaaliiseen vaikkakin Leevin jääminen pisteen päähän kakkosesta hieman kirpaiseekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti