lauantai 7. huhtikuuta 2018

Suosikkipikselit: Goldwood's Honey Bonnie

Joskus joistakin virtuaalihevosista tulee vain tärkeämpiä kuin toisista vaikka jokaisen kohdalla kyse onkin vain mielikuvituksen tuotteista ja kasasta pikseleitä. Silti omia "suosikkipikseleitä" on aina kiva esitellä muille, joten täältä pesee! Omien virtuaalihevossuosikkieni, sekä menneiden että nykyisten, esittelyt löytyvät tunnisteella Suosikkipikselit-sarja.

Goldwood's Honey Bonnie ei ole ensimmäinen suosikin asemaan noussut virtuaalihevoseni, mutta koska tein tammalle tänään muistosivut, saa se aloittaa tämän sarjan. Keksin Bonnien elokuussa 2011  alunperin Juksulaan. Perustettuani Moana part bredsin siirtyi tamma luonnollisestikin sinne ja on asustellut siellä viimeiset kuusi vuotta. Rodultaan Bonnie oli welsh mountain. Säkäkorkeutta löytyi 120 senttiä ja väriltään tamma oli voikko. Pidin erityisesti Bonnien kuvista, sillä kuvien poni on kermanvärinen voikko vitivalkoisin jouhin - voiko kauniinpaa ollakaan? Myös Bonnien luonne sopi mielestäni sen kuviin erinomaisesti.

Virtuaalisen elämänsä aikana Bonnie ehti kilpailla paljon: 62 sijoitusta esteratsastuksesta, 49 sijoitusta koulukentiltä, 14 sijoitusta kärryjen edessä ja vielä kaksi sijoitusta kenttäkilpailuista. Unohtamatta Bonnien ahkeraa, joskaan ei kovin menestyksekästä, match show -uraa! Koulumenestyksestään tamma palkittiin jopa ensimmäisellä palkinnolla. Esteratsastusjaoksen laatuarvostelusta Bonnie sai toisen palkinnon, kuten myös Yleislaatuarvostelusta ja welshien rotulaatuarvostelusta. Jälkeläisistään Bonnie on palkittu toiseksi parhaimmalla arvonimellä eli VWY-AB:llä.

Bonnie jätti ison jäljen Moanan ponien sukuihin sekä mountainien että part bredien puolella. Minulle kotiin Moanaan jäi Bonniesta kaksi tammaa, mountaintamma Moana's Honey Brianna ja wpb-tamma Bonnie Blue MPB, sekä mountainori Moana's Shenanigan. Lisäksi Bonnien kaksi mountaintammavarsaa on myyty muualle: Moana's May Queen on tehnyt Adinassa jo monta varsaa ja Moana's Hafrina on Susannan luona kantakirjattu kolmannelle palkinnolle. Kaukaisimmillaan Bonnie näyttäisi olevan neljännessä polvessa - vieläpä suoraan emälinjassa! Tammat KW Meggan ja KW Torlan ovat Ompulla Coedwig Welshissä eli ne tulevat varmasti jatkamaan Bonnien sukua vielä pidemmällekin. Omassa kasvatuksessani Bonnie on tällä hetkellä kolmannessa polvessa mutta siihen en toki aio lopettaa! Toivon voivani jonain päivänä tehdä Bonnie-kertauksen/sia, esimerkiksi 5+5 tai vielä kaukaisempia. Siihen on vielä hieman matkaa.

Monessa suhteessa Bonnie oli ensimmäinen. Se oli Moanan ensimmäinen welshmountaintamma. Se oli Moanan ensimmäisen kasvatin emä. Se oli ensimmäinen ykkösellä KRJ:n laatuarvostelussa palkittu virtuaalihevoseni koskaan. Se oli ensimmäinen VWY:n jalostuarvostelussa palkittu ponini ikinä. Bonnie on todellakin ansainnut pikseleilleen paikkansa minun muistoissani.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti