lauantai 28. joulukuuta 2019

Vuoden 2019 top5 postaukset

Vuosi 2019 lähentelee loppuaan ja tuskin enää mitään mestariteoksia tässä kirjoittelen, joten lienee paikallaan valita oma top5 blogipostausten joukosta. Ennen kuin aloin pohtia vuoden suosikkejani, mietin, etten ole varmaan kirjoittanut yhtään fiksua postausta koko vuonna. Varsinkin kesä ja tämä loppuvuosi on ollut IRL-elämässäni todella kiireinen, mikä on näkynyt myös bloggaustahdissa. Ilokseni sain kuitenkin huomata, että olenhan minä ehtinyt jokusen ajatelmankin tänne kirjoittaa. Jopa niin monta, että piti ihan miettiä mitä top5:een ottaa. Top5 ei siis koostukaan pelkistä oman harrastuksen hehkuttamiskirjoituksista, mikä helpotus!

1. Kasvattajanimi - kasvattajan käyntikortti: kuten heti kirjoituksen alussa totean: rakastan kasvattajanimiä, Aihe on siis itselleni läheinen ja lisäksi teksti on mielestäni kirjoitettu varsin mukavasti omien kokemuksteni ja kasvattajanimieni kautta perustellen. Selvä suosikkini vuoden 2019 kirjoituksista.

2. Ensimmäinen virtuaalihevoseni ja Ensikosketukseni virtuaalimaailmaan: ihanaa nostalgiaa! Täysin omiin muistoihini perustuvaa ajatusvirtaa, mutta henkilökohtaisesti minulle tärkeää muistelointia.

3. Virtuaalitallin päivittäminen: välillä tekee hyvää itsellekin vähän miettiä, että mihin se kaikki virtuaalitalleiluun käytetty aika menee. Tämä on varmaan jälleen teksti, joka ei kiinnosta ketään muuta kuin minua, mutta itse tykkään tästä paljon.

4. Mitä muut virtuaaliharrastajat haluavat lukea?: sinänsä harvinainen teksti tässä blogissa, että olen miettinyt tätä kirjoittaessani muita kuin itseäni (apua, tämä saa minut kuulostamaan todella epämiellyttävältä ihmiseltä!). Kirjoituksena ei mitenkään ihmeellinen, mutta ansaitsee paikkansa top5:sessa poikkeuksellisuutensa takia.

5. Moanan Hall of Fame: omia, muualle myytyjä kasvattejaan ei voi koskaan ihailla liikaa, eikä niiden omistajia kehua turhaan. Moanan kasvattien omistajat ovat tehneet hienoa työtä ja ansaitsevat oman postauksensa.

Muita maininnan arvoisia kirjoituksia ovat ehdottomasti myös esimerkiksi Kun oma kasvatti ei inspiroi ja itsetutkiskelua sisältävä Mikä virtuaalimaailmassa kiehtoo?. Yllättävän monta mielestäni varsin kivan pohdiskelevaa tekstiä olinkin vuoden aikana kirjoittanut - en olisi uskonut, kun itsestä on tuntunut, etten ole ehtinyt keskittyä virtuaalitalleiluun kunnolla pitkään aikaan.

Mikä oli sinun suosikkisi Nintsun pikselipulinoiden kirjoituksista vuodelta 2019?

1 kommentti:

  1. Anonyymi31.12.19

    2. Ensimmäinen virtuaalihevoseni ja Ensikosketukseni virtuaalimaailmaan

    Nämä! Tälläi nuorempana harrastajana wanhat ajat kiinnostaa.

    VastaaPoista