keskiviikko 1. tammikuuta 2020

Totuuden hetki: vuoden 2019 rikotut uudenvuodenlupaukset

Hyvää uutta vuotta 2020 kaikille ja olkoon uusi vuosikymmen menestyksekäs itse kullekin!

Vuosi ja vuosikymmen vaihtui ja on aika vilkaista kuinka nyt loppujen lopuksi kävikään itselleni antamieni uudenvuodenlupausten kanssa. Kesäkuussa tehtiin puolivuositsekkaus, jolloin tulos oli 5,5/12. Spoiler alert!: paremmaksi ei ole pistetty.

Moana part breds
  • Ensimmäinen Moanan omasta isä- ja/tai emälinjasta polveutuva kasvatti, jota voi nimittää pitkäsukuiseksi (isä/emälinja yli 4 polvea). - Useita isä- ja emäehdokkaita tällaiselle varsalle jo olisi, mutta sitä yli 4. polvista varsaa en ole saanut vieläkään aikaiseksi. Mutta ensi vuonna! Ihan varmasti!
  • Yksi viiden kutsun kilpailurypäs joka kuukausi. - Maalis-, syys- ja marraskuussa jäi pitämättä. Maaliskuu oli ihan omaa laiskuuttani, syys- ja marraskuu taas IRL-puolella niin kiireisiä, ettei mitään mahdollisuutta. Ryppäitä on kuitenkin pidetty 14 kappaletta eli enemmän kuin tavoitteena ollut 12. Tämä on siis ehdottomasti toteutettu lupaus.
  • Pidä kasvattilista CAS-vuosittain ajantasalla. - Lupaus pidetty!
  • Ikuisuusprojekti nimeltä "maastokartta" valmiiksi. - Ööö, mikä projekti tämä olikaan...? Hyvä jos edes muistan missä koko tiedosto majaileekaan
Moana farm
  • Hanki muuli, aasi ja karjahevonen. - Muulille ja aasille on kuvat olemassa, mutta mitään sen konkreettisempaa en ole tehnyt. Itselleen pitää kuitenkin olla armollinen, joten sovitaan, että tämä on puoliksi tehty.
  • Säännöllisen epäsäännöllisesti uusia eläimiä joukon jatkoksi. - Ei todellakaan toteutunut. Koko vuonna 2019 farmille ei tullut ainuttakaan uutta eläintä. Kuvia on suosikeissa jonoksi asti.
  • Farmin hyödyntäminen esimerkiksi Moanan ponien päiväkirjamerkinnöissä. - En ymmärrä miksen saanut tätä toteutettua. Yhdestä maastolenkistä farmin läpi saisi helposti päiväkirjamerkinnän jos toisenkin. Olen suorastaan pettynyt itseeni.
Juksula
  • Hoida tallia tänä vuonna paremmin kuin viime vuonna. - Vaikka kehuskelin vuosi sitten, että suunta on vain ylöspäin niin unohdin vaihtoehdon "mikään ei muutu". Alkuvuodesta oli kyllä yritystä ilmassa ja puolivuositsekkauksessa laitoin tämän vihreäksi, joten olisiko tämä nyt puoliksi suoritettu - lepsulla arvostelulla.
  • Hanki se työhevonen ja kokeile työkisoja. - En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa.
  • Elvytä laukkapuolta. - Lasketaanko Keskustan laukkatopikin lukeminen?
Blogi
  • "Vuoden 2019 top5" - Onnistui yli odotusten!
  • Kommentoi ahkerammin muiden blogikirjoituksiin. - Vuosi on ollut todella hiljainen blogipuolella. Olen tainnut kommentoida kerran tai kaksi koko vuonna, mutta jos ei ole mitään kommentoitavaa niin ei kai sitä voi kommentoidakaan? Yritystä on ollut, joten olkoon suoritettu.
Tulos 5/12 lepsulla arvostelulla. Huonommin kuin viime vuonna. Pitänee harkita, että teenkö lupauksia vuodelle 2020 lainkaan, vaan puksuttelenko eteenpäin kuten parhaiten taidan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti