sunnuntai 6. joulukuuta 2020

Joulukalenterilama

Onko todella niin, ettei tänä vuonna virtuaalitalleilla ole omia joulukalentereita? Olen pari päivää yrittänyt Keskustasta bongailla mainoksia ja haullakin koettanut, mutta ei ole tullut yhtään vastaan. Ilmianna alla, jos tiedät jollakin virtuaalitallilla olevan joulukalenterin!

Onneksi sentään parilla blogilla on joulukalenteri, joita seurata. Omassa seurannassa on vanha kunnon Ionicin joulukalenteri, joka on palannut parin vuoden tauon jälkeen. Lisäksi "Seikkailu Saksassa" -blogissa on menossa "Täydellisen joulun metsästys" -niminen tarinallinen joulukalenteri, joka on vienyt minut täysin mukanaan. Suosittelen kaikille lukijoilleni kumpaistakin! Linkit löytyvät tekstikentän oikeasta laidasta Suosittelen-otsikon alta.

P.S. Hyvää itsenäisyyspäivää!

2 kommenttia:

  1. Mie suunnittelin tarinajoulukalenteria, mutta aika tuli vastaan ja lopulta ajattelin ettei kukaan kuitenkaan kalentereita tms. seuraa (ainakaan kommenttien puutteen perusteella), joten jätin tekemättä. D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olen seurannut näitä kahta tässä tekstissä esittelemääni joulukalenteria innolla, mutta häpeäkseni on myönnettävä, että kommentointi on kyllä jäänyt aika vähäiseksi. Sinunkin talliposti Z:taa seuraan aktiivisesti ja luen jokaisen tekstin, mutta kommenointi on kyllä laiskaa. Yritän petrata :D

      Poista