keskiviikko 30. tammikuuta 2019

Vuoden ensimmäiset palkitut

Aloitin alkuvuoteni ahkerana, kun ilmoitin hevosiani mukaan peräti neljän laitoksen tilaisuuksiin mukaan. Helmikuun alussa olenkin sitten reissussa sopivasti koko ensimmäisen viikon, joten katsotaan ehdinkö puskea heppojani mukaan yhtään mihinkään.

Urakka alkoi welshien rotulaatuarvostelusta, jonne ilmoitin tällä kertaa "vain" viisi ponia mukaan, vaikka enemmänkin olisin voinut tuomarioikeuksien takia laittaa. Mukana oli aika hyvin valmisteltuja poneja sekä yksi, johon en oikein saanut panostetuksi yhtään. Kun ei joku inspiroi niin se ei inspiroi. Pencalow Laramie, Winna B, Moana's Bisquit ja Brunnby Poesi saivat vahvat kakkoset hyvillä pisteillä. Pencalow Julius haki melkeinpä tarkoituksella kolmannen palkinnon, mutta palkinto se on sekin.

KERJL:n tilaisuuteen löytyi pitkästä aikaa kolme valmista ponia. Upeat pisteet sieltä tulikin! Sir Kick-a-lot MPB ja Wings of Love MPB nappasivat hienosti kumpikin ensimmäisen palkinnon. Honeythief MPB jäi vain 2,5 pisteen päähän ykkösestä, mutta hyvä palkinto se on kakkonenkin.

Minulla oli hieman vaikeuksia löytää sopivia poneja ERJL:n tilaisuuteen vietäväksi, mutta viisi ponia sitten kuitenkin löytyi. Bug Bites You MPB ja Lil' Diva MPB palkittiin ihan ansaitusti ensimmäisillä palkinnoilla. Bugi sai muuten aivan käsittämättömän upeat 109 pistettä! Moana's Odin sen sijaan jäi yhden pisteen päähän ykköspalkinnosta ja sai tyytyä toiseen palkintoon. Myönnän, että harmittaa! Yleensä en jää harmittelemaan palkintoja, mutta yhden pisteen päähän jääminen aina nyppii. Koulupainotteinen Sumusilmun Fatima ja Moanan pikakasvatti Sneaky Squeky MPB palkittiin kolmannella palkinnolla.

Uskokaa tai älkää, vihdoin muistin ilmoittaa hevosia myös KRJL:ään arvosteltavaksi! Ja kyllä kannatti, sillä Suellen MPB, Katniss MPB ja Cherry Champagne MPB palkittiin ensimmäisillä palkinnoilla! Ei hullummin esteponikasvattajalta. Veronique MPB sai kouluratsastuksessa kilpailemattoman isänsä ja vain yhden jälkeläisensä takia kolmospalkinnon, mutta esteponille se on ihan kelpo palkinto sekin. Tilaisuudessa oli muuten mukana myös Disalle myyty kasvattini Moana's Anwar, joka myös sai kolmannen palkinnon.

Kuten huomaatte, Juksulan hevoset loistavat jälleen kerran poissaolollaan. Juksulan homehtuminen jatkuu. Homeremonttia suunnittelen kunhan joskus joudan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti