torstai 29. marraskuuta 2018

Marraskuun meriittejä

Lokakuussa oli vähän hiljaisempaa laatuarvosteluiden suhteen, mutta marraskuussa olin kiitetävän ahkera! KRJL:n tilaisuus meni taas vaihteeksi ihan ohi, mutta pitää nyt olla tarkempi sen VIP:n kanssa, jotta ehtisin sinnekin saada jonkun ponskin mukaan, nyt kun niitä olisi sinne valmiinakin.

Esteratsastusjaoksen laatuarvostelun marraskuun tilaisuudessa meiltä oli komea kauttaus Moanan poneja mukana. Miss Venus MPB, Well Done MPB, Rhychocephala MPB ja Suellen MPB saivat ykköspalkinnot. Koulupainotteinen Hope in the Dark MPB palkittiin toisella palkinnolla. Ostoponi Oldsfell's Narnia sai kolmosen kilpailemattomista vanhemmistaan johtuen. Kelpo palkinto sekin! Lisäksi kasvattini, Disan omistuksessa oleva Moana's Anwar sai upean ykköspalkinnon.

Marraskuun ponikantakirjan tilaisuuteen sain viisi ponia mukaan. Moana's Foxhunt piti lippua korkealla saamalla ensimmäisen palkinnon - ihan ansaitusti! Hiding my Heart MPB palkittiin toisella palkinnolla. Goldie O'Gilt MPB, Divadream MPB ja Junior Devil MPB saivat kolmoset, kuten olin etukäteen arvellut. Hieman kyllä jännitin, että yltääkö tuo kolmikko palkinnoille lainkaan, kun kukaan niistä ei mikään rakenneruusunen ole. Olen siis tuloksiin oikein tyytyväinen!

Moanan poneja on mukana myös marraskuun VVJL:n tilaisuudessa, jossa palkintoja ovat hakemassa Moana's Vernon, Moana's Shenanigan ja Moana's Tamarisk. Odotukset ovat kaikkien kohdalla korkealla ja lähelle ensimmäisen palkinnon rajaa pitäisi kaikkien yltää - ehkä jopa ykkösen puolelle.

Welshien rotulaatuarvostelussakin olen ponejani ahkerasti käyttänyt enkö todellakaan ole unohtanut käyttää laitoksen tarjoamia tuomarietuja. Sekä lokakuun että marraskuun tilaisuuksissa minulta on mukana kymmenen ponia kummassakin. Lokakuussa ponit pärjäsivät yli odotusten, sillä kaikki palkittiin kakkospalkinnolla! Jopa Sumusilmun Fatima sai toisen palkinnon, vaikka olin aivan varma tamman saavan kolmosen. Marraskuun tulokset sen sijaan uupuvat vielä, koska allekirjoittanut ei ole laittanut tuloksia kasaan... Tuomarioikeuksien huono puoli, heh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti