lauantai 1. joulukuuta 2018

Joulukalentereita!

Olen jouluihminen, tosin melko hiljaisella tavalla. Lasken päiviä jouluun, fiilistelen glögilasin ja piparin kera, poltan kynttilöitä ja ihailen jouluvaloja. Virtuaalimaailmassa joulu ei näy omassa tekemisessäni erityisemmin, en esimerkiksi ole koskaan pitänyt omaa joulukalenteria tai koristellut tallini sivuja jouluaiheisilla kuvilla tai grafiikoilla. Sen sijaan seuraan ahkerasti muiden harrastajien tekemiä joulukalentereita. Tässäpä alla muutama, jotka olen omalle listalleni laittanut!

Alexiinalla on Orange Woodissa usein todella mielenkiintoisia ja aktivoivia tapahtumia. Ehdoton suosikkini hänen tapahtumistaan on virtuaalitallien kuva-arvoitukset, jotka todellakin laittavat aivot raksuttamaan! Nyt Orange Woodista löytyy kuva-arvoituksista koostuva joulukalenteri. Tähän on ihan pakko osallistua!

Piirrostalleilla on useina vuosina ollut todella hienoja joulukalentereita. Toistaiseksi olen bongannut joulukalenterit HallavanDragon Age Estaten ja Auburnin sivuilta. Kaikissa kalentereissa jo etusivu on niin kauniisti tehty, että siinäkin riittää ihailtavaa. Viime vuonna (vai olikohan se toissa vuonna...) muuten seurasin jonkin piirrostallin joulukalenteria, joka oli piirroksiltaan niin upea, että hengästytti. Harmi, kun en nyt muista tallin nimeä! Pitääpä yrittää kaivella vanhoja kirjanmerkkejä sun muita jos vaikka sieltä vielä löytyisi.

Jannicalla on Adinassa jo perinteeksi muodostunut joulukalenteri, jota olen seurannut useampanakin vuonna. Osallistumiseni kalenteriin on tosin ollut nolostuttavan laiskaa, mutta ehkä tänä vuonna...

Muitakin joulukalentereita varmasti on ja osaa en ole vielä edes löytänyt! Erityisesti piirrostallien kalentereita saa ilmiantaa alla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti