tiistai 9. tammikuuta 2018

Lupaavia nuoria kouluponeja Moanassa

Marraskuussa kirjoittelin siitä kuinka ilmoitin ensimmäistä kertaa ponejani mukaan Kouluvarsojen laatuarvosteluun. Nyt tilaisuuden tulokset ovat tulleet!

Ilmoitin meiltä kolme nelivuotiasta omaa wpb-kasvattiani. Valinnanvaraa ei ollut ihan kauheasti, sillä koulusukuisia kouluponeja tai -hevosia minulla on hyvin vähän. Este- ja kenttäpuoli kun on näin virtuaalisesti aina kiinnostanut minua enemmän (IRL olen ihan täysin puskakouluratsastaja). Onneksi kuitenkin muutama koulunuori löytyi niin pääsin tätäkin laitosta testaamaan!

Meidän nuoret oripojat pärjäsivät oikein kelvollisesti. Kaikki kolme, Bacchus MPB, Baldwin MPB ja Prinston MPB saivat KV-II -palkinnon eli olen enemmän kuin tyytyväinen. Mielestäni KV:n pisteytys varsinkin sukupisteiden osalta on tiukempi kuin esteratsastuksen vastaavan laitoksen ja KV ottaa enemmän "tosissaan" varsalaatuarvostelun kuin EV. Aika iso osa pisteistä on tosin KV:ssäkin arvottu eli ei tässä ihan niin vakavia olla kuin aikuisten hevosten laatuarvosteluissa. Kakkonen on silti hyvä palkinto ja kyllä kelpaa merkkailla ponien sivuille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti