lauantai 30. joulukuuta 2017

Ykköspalkintoja joulukuun ponikantakirjan tilaisuudesta!

En saanut joulukuussa aikaiseksi ilmoittaa hevosiani muualle kuin ponikantakirjan joulukuun suurtilaisuuteen. Sinne sitten ilmoitin poneja senkin edestä, sillä meiltä mukaan ahtautui peräti seitsemän ponia! Muiden laatuarvosteluiden suhteen lupaan ryhdistäytyä tammikuun tilaisuuksien kohdalla.

Ensimmäiselle palkinnolle ylsi meiltä jopa kolme ponia. Omat kasvattini Chigeon Lucas ja Moana's Venice sekä ostoponi Laomedeia's Galatea saivat sivuilleen komean KTK-I-merkinnän. Lucaksen ykkönen oli pieni yllätys, varsinkin kun ori sai aivan huikeat pisteetkin (22 + 23 + 22 + 22 = 89p)! Ennille ja Kallelle hiljaa mielessäni povasinkin ykköstä. Kallehan muuten pääsi tilaisuuteen mukaan "villillä kortilla" joulun kunniaksi, sillä oriilla ei ole ktk-kelpoisuutta. No, se oli ainakin hyvin käytetty villi kortti!

Uusia kakkospalkinnon poneja meille talliin tuli kaksi: oma kasvattini Bebble Copple Boulder MPB ja ostoponi Priscilla von Vival D. Molemmat osallistuivat tilaisuuteen edellä esitellyn Kallen tavoin villillä kortilla, eli kummallakaan ei ollut ktk-kelpoisuutta näyttelyistä tai vanhempien palkintojen ansiosta. Hyvin tuli siis käytettyä villi kortti näidenkin kohdalla!

Yksi seitsemästä ponistamme sai kolmannen palkinnon. Oma kasvattini Moana's Corinna jäi odotetusti 65 pisteeseen eli kolmoseen. Kantakirjakelpoisuutta Cora olikin metsästänyt kauan eli olen oikein tyytyväinen KTK-III-palkintoon.

Moana's Little Mermaid nappasi suureksi yllätyksekseni irtoSERTin Adinan NJ:n näyttelyistä, joten pakkohan se oli kokeilla, josko tamma nippanappa kolmosen saisi kantakirjastakin. Ei saanut, mikä ei tosiaankaan tullut yllätyksenä, eikä tätä kokeilua olekaan tarkoitus uusia. Mutta tulipahan ainakin yritettyä. Sitä paitsi Mimmun kuvat sopivat sille kuin nenä päähän - eikä tätä mielipidettä muuta sen rakenteelliset puutteet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti