perjantai 23. helmikuuta 2018

Tasainen pisterivi helmikuun PoniKTK:sta

Tammikuun laatuarvosteluista kertovassa postauksessa (Palkintosadetta tammikuussa) lupailin jatkavani aktiivista linjaani helmikuussakin ja ilmoittavani hevosiani vaikka mihinkä kissanristiäisiin. No, KRJL:ään ei ollut valmiita hevosia ja ERJL:n ja KERJL:n viimeinen ilmottautumispäivä (tietenkään aiemmin ei voi ilmoittaa, koska hevosten valmistelu jää aina viime tippaan...) sattui viikonlopulle, joten unohdin sitten kokonaan ilmottautua. Viikonloppuisin kun olen tällä hetkellä aika vähän koneella. Siksipä helmikuussa toin hevosiani esille vain ponikantakirjan helmikuun tilaisuudessa.

Mukana meiltä oli neljä ponia: kolme anfarwolilaista, laukkasukuista B-ponia Turre, Trolli ja Mekku, sekä oma wpb-kasvattini Ukko. Kaikki neljä ovat mukavasti ja tasaisesti näyttelyissä menestyneet ja selvästi hyvin saman tasoisiksi kantakirjankin tuomarit porukan mielsivät, sillä Trolli sai 75 pistettä ja Mekku ja Ukko 76 pistettä eli koko kolmikolle tuli kakkospalkinto. Turre erottui joukosta 80 pisteellään ja ensimmäisellä palkinnollaan. Olin hieman yllättynyt siitä, että Mekku sai Trollia enemmän pisteitä, vaikkakin eroa oli vain yksi piste. Mekun kohdalla tuomarit olivat hyvin yksimielisiä, sillä kaikki antoivat tammalle 19 pistettä. Ei muillakaan kyllä isoja eroja ollut. Isoimmat piste-erot oli Ukolla, jonka pisteet olivat 18-20 pisteen välillä eli ei iso ero siinäkään.

Yritän ryhdistäytyä taas ensikuun laatuarvosteluihin, jottei arvosteluihin pääsyä odottavien jono kasva talleissa liian pitkäksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti