perjantai 17. marraskuuta 2017

Ensimmäistä kertaa kouluvarsojen laatuarvosteluun!

Estevarsojen laatuarvosteluun olen yrittänyt muistaa säännöllisesti ilmoittaa kasvattejani mukaan, sillä EV-palkinnosta saa lisäpisteitä ERJ:n laatuarvostelussa. Nyt EV vain on jo kesäkuusta asti ollut ilmeisesti ylläpitäjän kiireiden takia tauolla, joten en ole saanut Moanan nuoria poneja puskettua sinne. No, saapa nuo laatiksen lisäpisteet kerättyä kasaan muutenkin, mutta en panisi pahakseni vaikka kyseinen pulju vielä aktivoituisi.

Kun estevarsoja ei pääse ilmoittamaan arvosteltavaksi, ajattelin panostaa vähän Moanan kouluvarsoihin! Kouluponit ovat Moanassa aikalailla sivuosassa ja niitä syntyy koko kasvattimäärään nähden vähän. Tälläkin hetkellä täysin koulupainotteisia, alle 4-vuotiaita poneja on Moanassa vaivaiset viisi kappaletta, joista näistäkin yksi on ostoponi. Sattumalta kaikki ovat muuten rautiaita ja oreja! Pitääkin vilkaista mikä meidän kouluponitammojen tilanne on...

Ilmoitin kouluvarsojen laatuarvostelun joulukuun tilaisuuteen meiltä mukaan kolme ponia näistä meidän viidestä alle 4-vuotiaasta, rautiaasta kouluoriista. Ensin piti tosin varmistaa Keskustan KV-topikissa, että meidän ikämerkinnät riittävät osallistumiseen, mutta onneksi ei tarvinnut alkaa mitään muutoksia sivuille tekemään.

Baldwin MPB, Bacchus MPB ja Prinston MPB matkaavat siis joulukuussa arvosteltavaksi. Yritin vähän ponien mahdollisia pisteitä laskeskella, mutta suurin osa arvostelukohdista arvotaan, joten paljoapa tässä ei etukäteen voi spekuloida mitä palkintoja pojat voisivat kotiin tuoda. Se selviää sitten joulukuussa!