perjantai 7. heinäkuuta 2023

Toisen vuosineljänneksen palkitut

Otsikko kuulostaa aivan toimiston tulevan yksikköpalaverin asialistan kohdalta, mutta sillä mennään! Siispä toisen vuosineljänneksen, Q2:n, palkitut.

Huhtikuussa minulta oli Esteratsastusjaoksen laatuarvostelussa mukana täydet neljä hevosta, jotka olivat tällä kertaa jälkeläisten osalta hyvin valmisteltuja, mutta teksteistään vähän "siinä ja siinä". Silti yksi ykkönenkin tuli kotiinviemisiksi, kun omakasvatti Chococheese Milkshake MPB ylsi juuri ja juuri ensimmäiselle palkinnolle. Moanalaiset isä ja poika, Vinhan Azzaroo ja Che Guevara MPB, sekä juksulalainen Zidunn Rewa ox saivat toiset palkinnot. Che Guevara olisi varsin pienellä vaivalla ollut nostettavissa ensimmäiselle palkinnolle, mutta en jaksanut kirjoitella sille enempää niin tämä kelpaa.

Kouluratsastusjaoksen huhtikuun tilaisuudessa oli mukana juksulalaisedustus, kun ikivanhat trakehnerini kävivät siellä pyörähtämässä. Sekä Thiago D'orille että Cherry Lips Juxille toiset palkinnot. Thiago olisi yltänyt kohtuullisella vaivalla ykköselle, kun palkinto jäi parin päiväkirjamerkinnän päähän, mutta kirjoitussuoni ei kukkinut, niin tällä mennään. Edistystä jo saada Juksulan hevosia esille!

Kolme moanalaista osallistui huhtikuussa myös Kenttäratsastusjaoksen laatuarvosteluun. Aavistuksen ehkä mollivoittoinen tilaisuus meidän osalta ja keskeneräisiä poneja esillä. Che Guevara MPB ja Bordeaux MPB kirivät kuitenkin pisteineen toisen palkinnon puolelle. Jälkeläisnäytöttömälle kenttäoriille Lust for Blood MPB:lle kolmonen.

Huhtikuussa järjestettiin myös Virtuaalisen Welshyhdistyksen rotulaatuarvostelun tilaisuus, jossa minulta oli tietenkin tuomarin oikeuksilla täydet seitsemän ponia mukana. Kaikki ilmoittamani saivat toiset palkinnot. Iloisina poimintoina voisi nostaa esiin Pumpkin Pie MPB:n sukupisteet (8 p) sekä Sjille MPB:n, Pumpkin Pien ja What Money MPB:n luonnepisteet (7 p). 

Toukokuu oli laatuarvostelurintamalla huono kuukausi, sillä en ilmoittanut ketään minnekään. Kun katsoo tuota jonoani kuhunkin laatuarvosteluun niin olisi ehkä kannattanut toukokuussakin ryhdistäytyä!

Onneksi sentään kesäkuussa otin itseäni taas niskasta kiinni. Esteratsastusjaoksen tilaisuudessa minulta oli maksimi neljä ponia mukana. Upeat esteoriini Bordeaux MPB ja Kerberos MPB saivat ensimmäiset palkinnot. Smelly Cat MPB jäi puolittaisten jälkeläisnäyttöjensä takia juuri ja juuri toiselle palkinnolle. Illyria MPB kokonaan jälkeläisnäytöttömänä sai kolmannen palkinnon.

Kouluratsastusjaoksen kesäkuun tilaisuus oli osaltani harvinaisen hyvä, sillä neljästä ponistani kolme sai ensimmäiset palkinnot! Koulupainotteiset Sjille MPB, Poechino MPB ja Glitterbee MPB palkittiin kaikki ensimmäisellä palkinnolla. Poechinon sisko Love Poetry MPB sai toisen palkinnon.

Kesäkuussa vein myös Kenttäratsastusjaoksen laatuarvosteluun täydet neljä hevosta. Yksi ensimmäinenkin palkinto saatiin kotitalliin, kun kenttäponi Miss Universum MPB ylsi kirkkaasti ykköselle. Smelly Cat MPB ja What Money MPB saivat hyvillä pisteillä toiset palkinnot. Tea is for Hipsters MPB sai kolmannen palkinnon muuten hyvästä valmistelusta huolimatta, sillä tamman kumpikaan vanhempi ei ole kilpaillut kenttää. Mutta palkinto se on kolmonenkin!

Lisäksi minulta on Ponikantakirjan kesäkuun tilaisuudessa kolme ktk-kelvotonta ponia mukana. Ktk-kelpoisia ei tälläkään kertaa minulta ehtinyt tilaisuuteen, kuten ei ehtinyt edellisellä kerralla huhtikuussakaan. Nykyään pitää olla nopea, että ehtii kantakirjaukseen mukaan!

Heinäkuussa osa laatuarvosteluista on kesätauolla, mutta Esteratsastus- ja Kouluratsastusjaosten tilaisuudet järjestetään ja niihin olen ilmoittanut hevosia mukaan. Lisäksi VWY:llä on rotulaatuarvostelun tilaisuus, jossa on ponejani mukana. Heinäkuussa yritän muistaa osallistua myös Performance Studbookin tilaisuuteen, koska olen unohtanut niitä jo kaksi peräkkäin ja tiedän, että minulla on sinne kelvollisia poneja vino pino (kun joku vielä muistaisi, että mitkä). Valjakkoajojaoksen laatuarvostelun osalta pitäisi myös todella ryhdistäytyä, sillä valjakkoponeja on talli täynnä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti