perjantai 23. kesäkuuta 2023

Summer bucket list eli hengissä ollaan

Kesälomani päivätöistä lähestyy hitaasti mutta varmasti. Kesälomalle on tietenkin paljon virtuaalimaailman ulkopuolisia suunnitelmia, mutta olen myös jättänyt harrastusaikaa pikselöintiä varten. Parina viime kuukautena olen ehtinyt harrastaa vähän kehnonlaisesti, joten tekemistä on kertynyt! Kesäloman lisäksi oma pikselöintilomakin kelpaisi! Sellaista ei valitettavasti ole luvassa, joten tässä kesälomani virtuaalisen puolen summer bucket list:

  • KRJ-kilpailuiden muotoonlaitto (tällä hetkellä mennään huhtikuussa 2020 ja kutsuja on jonossa noin 1000 kpl)
  • Moana part bredsin kasvattilista vuodelta 2022 pakettiin
  • Moanan ponilistauksen uudistaminen
  • Juksulan hevoslistauksen suurpäivitys
  • Juksulan suvuttomien arabien ja british spotted ponyjen läpikäynti, varsabuumi ja monttubileet niiden osalta
  • heinäkuun ylläpito- (VWYL) ja tuomarointihommien (VSN, VWYL) hoitaminen oikeasti ajoissa

Siinä ehkä ne tärkeimmät harrastustavoitteet heinäkuulle. Sivussa toki tarkoitus tehdä myös sitä perusylläpitoa, järjestää kilpailuita, valmistella hevosia laatuarvosteluihin, aloittaa vuoden 2023 kasvattilistan läpikäynti ja niin edelleen. Paineita en kuitenkaan tästä(kään) listasta ota, mutta on ainakin isot suuntaviivat selvillä!

Perinteisesti olen viettänyt juhannuksen pitkän viikonlopun ahkerasti kesämökkejä ja juhannusjuhlia vältellen eli harrastanut pitkän kaavan kautta sekä oikeita että virtuaalisia hevosia. Tänä vuonna juhannus menee kuitenkin osin töissä ja isoilta osin oikealla tallilla "toisissa töissä" tallivuoroja tehden, eli juhannuspikselöinnit jäävät aikaisempia vuosia vähemmälle.

Hyvää juhannusta kaikille lukijoille! Viettäkää itse kukin omannäköisenne juhannus älkääkä hukkuko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti