lauantai 13. heinäkuuta 2019

Näyttelymenestystä!

En arvosta virtuaalihevosten näyttelymenestystä ihan järin korkealle, koska se ei vaadi muuta kuin riittävän hyvän kuvan löytämisen (itseotetulla kuvalla kyllä sitten enemmän), joka ei toki ole aina läpihuutojuttu, mutta silti. Tästä huolimatta tykkään aivan hirveästi siitä, miltä NJ:n arvonimet sukutauluissa näyttävät. En tiedä miksi, mutta esimerkiksi VIR MVA Ch on mielestäni vain jotenkin niin kivan näköinen ja nimenomaan siellä sukutaulussa.

Pääasiassa käytän ponejani näyttelyissä kantakirjakelpoisuuden hankkimiseksi, mutta muutaman ponin kanssa olen innostunut kiertämään enemmänkin. Vihdoista viimein muistin tehdä arvonimihakemukset ja nyt ne on hyväksyttykin, joten Moana ja Juksula(!!! C-ponit asuvat Juksulassa) saavat toivottaa tervetulleeksi joukon uusia näyttelychampioneja!

Näyttelyjaoksen champion-palkinto (Ch) myönnettiin omille kasvateilleni Snowholic MPB:lle, Moana's Sunny Daylle, Moana's Tricksterille, Moana's Venicelle ja Moana's Corinnalle, sekä ostoponeille Anfarwol Trollynille ja Malissa Dael:lle. Moana's Trickster on metsästänyt puuttuvaa MVA-sertiä muotovalio-arvonimeä varten ikuisuuden, mutta nyt vedän sen kanssa ainakin hetken henkeä siltä osin. Sen sijaan VIR MVA Ch myönnettiin Dramolett MPB:lle, joka myöskin metsästi viimeistä puuttuvaa MVA-sertiä pitkään, Anfarwol Durdurille ja Moana's Purple Cloverille. Purppis keräsi sertit ehkä nopeiten ikinä, sillä tamma sai sertin jokaisesta näyttelystä, johon osallistui. Se tuntui hieman turhan helpolta, enkä siksi osaa juurikaan arvostaa tamman titteliä (paitsi, että se näyttää kivalta!).

Virtuaalisen shownäyttelyjaoksen arvonimet eivät sukutaulussa ole esteettisesti ihan niin hienoja kuin NJ:n (älkää kysykö miksi), mutta kivoja silti. VSN Champion -titteli myönnettiin ostoponille A.D. Dusty Quadrilelle ja omalle (UPEALLE!) kasvatilleni Moana's Unforgivablelle myönnettiin VSN:n korkein mahdollinen arvonimi eli VSN World Champion.

Jotain kiinnostuksestani näyttelyihin ja näyttelyarvonimiin kertonee se, että osa nyt palkituista on kerännyt arvonimiin tarvittavat sertit tai muut palkinnot kasaan jo vuonna 2017. Ehkä seuraava rypäs sitten vuoden 2021 tienoilla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti