lauantai 31. heinäkuuta 2021

Näennäisesti hiljainen heinäkuu

Blogin näkökulmasta heinäkuu on ollut hyvin hiljainen mutta kulissien takana olen pikselöinyt ahkerasti joka viikko ainakin yhtenä päivänä. Minulla ei vain ole ollut kovin suurta blogi-innostusta tai edes yhteisöllisyyden kaipuuta, enkä ole edes roikkunut Keskustassa. Heinäkuussa olenkin keskittynyt harrastamaan ylhäisessä yksinäisyydessäni. Intoa ja motivaatiota virtuaaliharrastukseen on kyllä ollut suorastaan ylenmäärin! 

Tämä "olen hengissä" -ilmoitus toimii myös "Heinäkuun tekemiset" -postauksena. Aloin maaliskuussa listata kunkin kuukauden aikana tekemiäni asioita, jotta saisin vähenettyä tauon aikana kertyneiden virtuaalisten tekemättömien päivitystöiden aiheuttamaa ahdistusta tekemällä kuukauden työt "näkyviksi". 

Heinäkuun tekemiset...

  • tein Moanaan seitsemälle (7!) ostoponille sivut
  • tein JUKSULAAN viidelle (5!) uudelle hevoselle sivut
  • keksin nimen yhdelle Moanan kasvatille, jolle olen tuskaillut nimeä monta kuukautta (tämä on mainittava erikseen, koska tätä lukuunottamatta kasvattilistaan ei ole koskettu varmaan vuoteen, ei tosin tämäkään nimen saanut kasvatti ole saanut sivuja...)
  • järjestin Moanassa neljä kutsurypästä eli 20 kilpailua
  • tuomaroin kahdessa laatuarvostelussa

Suurin osa kuukaudesta meni siis Nikkin jättimyynnistä ostamieni 12 uuden hevosen sivuja tehdessä, niille kuvia etsiessä ja tekstejä kirjoittaessa. Jostain syystä valmiiden hevosten sivujen tekeminen oli paljon hauskempaa kuin niiden noin 30 oman sivuttoman kasvatin sivujen tekeminen... Mukavaa kuitenkin, että myös tässä kuussa sain tehtyä myös Juksulan eteen jotain. Sinne ostamani hevoset on jopa valittu jonkinlaisella ajatuksella eikä vain ostettu kaikkea kivaa mitä vastaan tuli!

Heinäkuu oli siis ulkopuolisen silmiin hiljainen, vaikkei oikeasti ollutkaan. Josko elokuussa tulisi jo jotain näkyvääkin tehtyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti