torstai 28. helmikuuta 2019

Helmikuun palkitut

Ehdin kuin ehdinkin alkukuun reissustani huolimatta saamaan joukon hevosia laatuarvosteluihin. Jopa ihan kohtalaisen hyvin valmisteltuina. Hyvä minä!

Kouluratsastusjaoksen tilaisuudessa minulta oli mukana neljä Moanan ponia. Joukon ainoa koulupainotteinen poni, ori Measureless MPB, palkittiin komeasti ensimmäisellä palkinnolla ja aivan superhienoilla 107 pisteellä! Taitaa olla ponieni piste-ennätys kyseisestä laatuarvostelusta. Ja vasta edellisessä blogikirjoituksessani moitin Messiä epäinspiroivaksi! No, sitä se kyllä onkin ja nyt vihreät niityt kutsuvat, kun palkinnot on haettu. Kenttätamma Miss Venus MPB sai toisen palkinnon. Yleispainotteiset oriit Norris ja Patriot Act MPB jäivät kolmannelle palkinnolle. Aatu jäi vain puolen pisteen päähän kakkospalkinnosta! Yleensä en uusi ponieni palkintoja, mutta Aatu on ehkä pakko käyttää uusiksi...

Helmikuussa myös Ponikantakirja palasi kuvioihin alkuvuoden tauoltaan ja minulta oli mukana viisi ponia. Eirian Taith ja Caerdydd Macao palkittiin toisella palkinnolla. Macao jäi vain kahden pisteen päähän ensimmäisestä palkinnosta! Kaksi tuomaria olisi antanut oriille ykkösen, mutta kaksi muuta toisen palkinnon, joten hiuksen hienosti kakkoselle jäätiin. Winna B ja supersöpö Eirian Myan saivat odotetusti kolmoset. Laukkaponikasvattini Chigeon Shamie sai yllättäen ktk-kelpoisuuden voittamalla Adinassa oman VSN-luokkansa, joten pakkohan tamman kanssa oli kokeilla kepillä jäätä kantakirjassakin. Palkinnotta Shamie jäi (kuten olin arvellut), mutta yllättävän lähelle kolmospalkintoa silti päästiin!

Esteratsastusjaoksen tilaisuuteen en meinannut millään ensin löytää valmiita poneja ja meinasi jo paniikki iskeä, kunnes lopulta ilmoitin pikaisesti VIP-yön viimeisinä tunteina neljä suunnilleen valmista oria. Komea rivi ykköspalkintoja sieltä sitten tulikin! Ensimmäiset palkinnot siis oreille Moana's Steele, Bad Brian MPB, Bebble Copple Boulder MPB ja Sir Kick-a-lot MPB.

Helmikuun VWYL:n tilaisuudesta ei ole vielä tuloksia tullut, kun osa pisteistä puuttuu. Siellä on Moanasta mukana kuusi ponia, joille povaan toista palkintoa jokaiselle, joskin pari on hieman siinä rajoilla jäävätkö ihan pikkuisen sitten kuitenkin kolmosen puolelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti