sunnuntai 30. syyskuuta 2018

Syyskuun menestyjät

Tiedän, etteivät nämä (lähes) kuukausittaiset laatuarvostelupalkintokirjoitukset kiinnosta oikeastaan ketään muuta kuin minua, mutta sehän riittää, eli tässäpä on syyskuun palkitut!

Syyskuun ehdoton valopilkku oli mahtumiseni mukaan ponikantakirjan tilaisuuteen. Kantakirjakelpoisten ponien jono onkin jo kasvanut melkoisiin mittoihin, eli neljän ponin pääseminen arvosteltavaksi, ja siten poistuminen jonosta, on ihan tervetullutta! Upea Kerberos MPB sai aivan huikeat 88 pistettä ja näin ollen ensimmäisen palkinnon. Goldsworthy Gurney MPB palkittiin toisella palkinnolla ja Sjöbackas Audrina ja Hercule Poirot MPB kolmosilla. Audrin pistesaaliista ja palkinnosta olen todella iloinen, sillä pelkäsin tamman jäävän kokonaan palkinnotta, kun ei kuvan poni mikään rakennekukkanen ole saatika seiso kovin hyvin.

Welshien rotulaatuarvosteluun ilmoitin tällä kertaa vain kaksi ponia, kun en oikein saanut aikaiseksi valmistella ketään. Laomedeia's Galatea vetäisikin ihan huippupisteet, 48,5 pistettä, mikä taitaa olla ponieni ennätys! Pisteillään Kalle jäi niukasti kakkospalkinnon puolelle, ensimmäinen palkinto jäi vain 1,5 pisteen päähän. Gwalch Celda pärjäsi myös kivasti, saaden toisen palkinnon pistein 46,0.

VVJ:n laatuarvostelun syyskuun tilaisuuteen meiltä löytyi yksi valmis poni. Moana's Little Mermaid pitikin Moanan mainetta upeasti yllä ja saavutti ensimmäisen palkinnon hienolla 107 pisteen saaliillaan. Hyvä Mimmu!

Syyskuun ERJL:n tilaisuudessa hylättiin harvinaisen monta arvosteltavaa hevosta. Keneltä puuttui VH-tunnus sivuilta tai kuka oli kilpaillut tasoaan korkeammissa luokissa. Onneksi omillani oli kaikki kunnossa, sillä komea palkintorivi sieltä tuotiinkin kotiin! Kolme wpb-kasvattiani Valentinus MPBCherry Champagne MPB ja What the Hell MPB palkittiin kukin ensimmäisellä palkinnolla. Helli muuten laittoi uusiksi ponieni piste-ennätyksen 109 pisteellään! Gwalch Celda palkittiin toisella palkinnolla lähes kilpailemattomista vanhemmistaan huolimatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti