sunnuntai 17. toukokuuta 2020

Hengissä ollaan eli kevään palkitut

Yli kuukauden tahattoman postaustauon jälkeen ajattelin esitellä kevään laatuarvostelu- ja näyttelypalkittuja poninpalleroitani. Edellinen palkintohehkutus näyttäisi olleen helmikuussa eli olen pitänyt lupaukseni ja vähentänyt näitä palkintopostauksia. En tosin ole kovin ahkerasti kierrellyt poneineni laatuarvosteluitakaan, joten...

Maaliskuussa minulla oli hevosia mukana vain Esteratsastusjaoksen laatuarvostelun tilaisuudessa. Upea Moana's Foxhunt sekä wpb-kasvattini Honeythief MPB palkittiin ensimmäisillä palkinnoilla. Buchanan Dawn, Moana's Mererid ja Pencalow Tesla saivat kukin odotetusti toisen palkinnon. Sen sijaan Moana's Hecuba jäi puolentoista pisteen päähän kakkosesta, sen saatua huonommat rakennepisteet kuin olin ajatellut sen saavan. Tulos jäi hieman kaihertamaan, mutta ei niin paljon, että tamma joutuisi uusintakierrokselle.

Huhtikuussa muistin viimein ilmoittaa poneja myös KRJ:n laatuarvosteluun mukaan! Lyhensin KRJ-jonoa vanhimmasta päästä ja palkittavaksi pääsikin joukko muinaismuistoja. Ilokseni Zonnentje MPB ja Moana's Tamarisk ylsivät ensimmäisille palkinnoille, Tammy vieläpä huikealla 108 pisteellä. Zonan saavutuksen sen sijaan tekee upeaksi se, että tammalla on vain yksi jälkeläinen, joten se sai vain puolet jälkeläispisteistä ja sai paikata muissa osioissa aika vahvasti. Delicate Ceridwen ja Moana's Cresida saivat rehelliset kakkospalkinnot.

Ponikantakirjan huhtikuun tilaisuuteen sain ujutetuksi mukaan peräti seitsemän ponia. Lisäksi Sonjalle myymäni kasvatit Ffiona MPB ja Lockdown MPB esiintyivät tilaisuudessa. Kotitallista ykkösellä palkittiin upea ori Shahnameh MPB. Oriit My Mocha MPB ja A.D. Tribble Shake saivat toiset palkinnot. Snowholic MPB, Rude Boggart MPB ja Vinhan Azzaroo jäivät pisteineen kolmannen palkinnon puolelle, mikä kahden ensimmäisen kohdalla hieman ihmetyttää, sillä itse näkisin kumpaisenkin kakkosen rakenteina. Azzaroon kohdalla taas olen vain todella iloinen, että ori noine kuvineen sai palkintoa ollenkaan!

Esteratsastusjaoksen huhtikuun tilaisuudessa minulta oli mukana sellainen erikoisuus kuin Juksulan asukas! Ikivanha Cirion Sybaris palkittiin toisella palkinnolla lähes kilpailemattoman jälkeläisensä ja hieman vajaaksi jääneiden päiväkirjamerkintöjensä takia (lue: laiskan omistajansa takia). Kakkoset tuli myös Moanan kasvateille French Special MPB:lle ja Witchy Woman MPB:lle, joka jäi vain yhden pisteen päähän paremmasta palkinnosta. Koulusukuinen Raw Coffee MPB ja jälkeläisnäytötön Kleeves MPB kävivät hakemassa kolmannet palkinnot ennen kuoppaamista. Moanan mainetta ensiluokkaisten esteponien tyysijana piti yllä Pencalow Duinhir, joka palkittiin ensimmäisellä palkinnolla.

Ainoa toukokuun tilaisuus, jossa minulta on ketään mukana, on alkukuusta pidetty welshien rotulaatuarvostelun tilaisuus. Minulta oli tällä kertaa mukana maltillinen viisi ponia, joista kotiintuomisina kakkospalkinnot Pencalow Duinhirille, Moana's Smaugille ja Lil' Diva MPB:lle. Ostoponit Lai'e Marcella ja KW Terrwyn saivat selvät kolmospalkinnot.

Mutta ei tässä vielä kaikki! Kirsikkana kakun päällä esiteltäköön uudet NJ-arvonimien haltijamme. Moana's Narcissa ja tässäkin topassa useaan kertaan mainittu Pencalow Duinhir ovat uusia virtuaalisia muotovalioita (VIR MVA Ch) 11.5. alkaen. Champion-arvonimi sen sijaan myönnettiin B-tamma Pencalow Laramielle ja wpb-tamma Duchess MPB:lle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti